Michel Petillo

Managing Partner
Michel-1

Michel heeft een academische achtergrond in rechten, psychologie en bedrijfsmanagement en een rijke carrière op het gebied van veranderingsmanagement, preventie en stress management, business optimalisatie en leiderschaps-coaching. Als managing partner bij Rubedo is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van HR-programma’s die bijdragen tot het innoverend vermogen van een bedrijf met als belangrijkste inzit de de workability en engagement van de werknemer, effectief leiderschap, performantie, welzijn en klanttevredenheid. Tevens is hij medeverantwoordelijk voor de EAP’s bij Rubedo’s klanten.

Valentin Stanciu

Application Development
Valentin-RW-1

Valentin is een wizard op het gebied van applicatie-/archtectuur-ontwikkeling en screeningsinstrumenten ten dienste van de klant als van Rubedo. Op maat gemaakte, pragmatische software die u kan ondersteunen met uw welzijnsprojecten.

Sinéad Gillen

Events Manager
Sinead-1

Sinéad’s jarenlange interntionale expertise op het gebied van het organiseren van professionele events, conferenties and trainings is een onontbeerlijk gegeven in het domein van welzijn op de werkplek. Ze is professioneel, customer-minded, pragmatische en vooral gepassioneerd.